Marketingsmedarbejder med flair for eksekvering

Elsker du at arbejde med mange aspekter af kommunikation og marketing? Kan du udtænke, planlægge og eksekvere marketingskampagner – helt ned til det praktiske niveau?
Så er det måske os, du søger!

Om virksomheden
CEKURA A/S har siden 2011 støttet mennesker til mere selvstændighed – herunder personer med fysiske, psykiske og sociale udfordringer. Det gør vi gennem vores avancerede nødkaldsteknologi samt den tilhørende tryghedsservice, hvor vi både afhjælper akutopståede situationer og støtter borgeren med samtaler, påmindelser og andet, der gør hverdagen nemmere. Vores service har fået stor anerkendelse fra samarbejdspartnere i det offentlige og fra private kunder.

Om stillingen
Vi søger en medarbejder til at fortælle de positive historier om vores service, således at flere får øje for den værdi, vi kan tilføre netop deres liv. Du kan i høj grad være med til at bestemme, hvordan denne historie skal fortælles, og hvem den skal fortælles til.

Du får nemlig ansvaret for at udtænke, planlægge og ikke mindst eksekvere CEKURAs marketingsaktiviteter. Det er derfor vigtigt, at du også kan lide at få ”jord under neglene”.

Dine hovedopgaver vil være:

  • Udtænkning og implementering af marketingsstrategier
  • Effektmåling af online- og offline-aktiviteter
  • Tekstforfatning, herunder både reklametekster, artikler pressemeddelelser osv.
  • Kontakt og salg til potentielle b2c-kunder, herunder på skrift og telefonisk
  • Søgemaskineoptimering
  • Administrering af vore online-kanaler herunder også SoMe
  • Udvikling og vedligeholdelse af CEKURAs hjemmeside – især med fokus på brugeroplevelse
  • Grafisk design af både online- og offline-annoncer
  • PR-aktiviteter
  • Planlægning og afholdelse af konferencer og events

Du vil således både få ansvaret for vores aktiviteter på b2c-området og ligeledes fungere som en tæt støtte og sparring til salgsafdelingen på b2b og b2g- områderne.

Om dig
Du har mindst 2 års erfaring fra en lignende stilling og kan bevæge dig mellem det strategiske og det lavpraktiske. Vigtigst af alt er, at du kan arbejde helhedsorienteret og udføre en strategi fra idé til implementering. Du er en god sparringspartner og tør udfordre status quo. Du kan lide at lære, og du kan lide at tage fat – også på de områder, hvor du ikke føler dig helt sikker.

Det praktiske
Ansøgningsfrist: 27.10.19 – vi indkalder dog løbende til samtale.
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV bedes sendes til Søren Viktor Nielsen, Senior Marketing Manager på sornie@cekura.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Søren på tlf. 23351271 eller på mail sornie@cekura.dk