Chat with us, powered by LiveChat

MIN TRYGHED er til dig, som vil have adgang til tryghed døgnet rundt, men forventer et minimalt behov. Den er perfekt til dig, som ønsker trygheden som en forsikring, enten når du er hjemme eller på farten, eller i tilfælde af et akut opstået problem hvor du har behov for Tryghedsservice. Denne Tryghedspakke er perfekt som supplement til din mobiltelefons nødkaldsfunktion.

Denne Tryghedspakke kan tilkøbes de mobiltelefoner vi sælger, men også til din nuværende mobiltelefon, hvis den har en nødkaldsfunktion.

Abonnement kan købes til følgende produkter:

 

BASIS TRYGHED er til dig, som ønsker adgang til tryghed døgnet rundt. Med Basis Tryghed har du, ligesom Min Tryghed altid adgang til vores Tryghedsservices og kan få hjælp på alle tider af døgnet, året rundt. Denne Tryghedspakke er perfekt til dig som har en forventning om et lavt, men regelmæssigt brig af vores Tryghedsservice.

Dette er det billigste abonnement, hvor leje af en af vores Tryghedsalarmer er inkluderet i prisen mod et depositum.

Abonnement kan købes til følgende produkter:

 

UDVIDET TRYGHED er til dig, som ønsker tryghed døgnet rundt, samt muligheden for en betryggende eller beroligende samtale med vores Tryghedscenter. Denne Tryghedspakke er perfekt til dig, som med jævne mellemrum har brug for en tryghedssamtale som kan hjælpe dig, hvis du er urolig eller ængstelig og har behov for at tale med et empatisk og lyttende menneske, som støtter dig i svære situationer.

Leje af Tryghedsalarmer er inkluderet i den månedlige pris mod et depositum.

Abonnement kan købes til følgende produkter:

 

FULD TRYGHED er til dig, som ønsker ubegrænset adgang til tryghed døgnet rundt og som udover Trygedssamtaler også ønsker muligheden for at blive mindet om vigtige daglige gøremål, få telefoniske påmindelser eller blot synes en morgenvækning eller et opkald for at sikre alt er okay kunne være rart. Denne Tryghedspakke er perfekt, hvis du ofte har behov for hjælp og ser vores Tryghedsservices som Tryghedssamtaler, Tryghedsopkald og påmindelser som værdifuldt for din dagligdag.

Denne er Tryghedspakke indeholder vores fulde servicepakke med ubegrænset forbrug, inkl. leje af Tryghedsalarm mod et depositum.

Abonnement kan købes til følgende produkter:

 

* kr. 99,- pr. ekstra alarm (test og fejl tryk medregnes ikke som en alarm)

Oprettelsesgebyr kan forekomme ved opstart af Tryghedsabonnement – for mere information venligst se under hvert enkelt produkt

Depositum pr. Tryghedsalarm er kr. 500,00

© Copyright - CEKURA A/S | Amagerbrogade 41, 1 | 2300 København S | Tlf: 32 31 60 50 | E-mail: mail@cekura.dk | CVR: 34046352