Et nødkald til dig, der elsker at være udendørs

Kr. 299,- /md. og kr. 499,- i engangsbetaling ved opstart.

– samt depositum for lån af nødkald på kr. 500,-
(depositum returneres når du tilbageleverer nødkaldet)

Vores nødkald er på størrelse med en tændstikæske – det er alt, hvad du skal have med dig for at føle dig tryg. Nødkaldet virker nemlig både i dit hjem men også i byen, i parken, ved stranden – ja, alle de steder, hvor du har lyst til at være.

Alle ugens dage sidder vi klar til at tage imod dit alarmopkald – også om natten. Når du trykker på  dit nødkald vil vi straks kunne tale med dig og se præcis hvor du befinder dig. Hvis noget skulle ske, hjælper vi med at tilkalde assistance fra pårørende, naboer, ambulance og andre. Vi bliver naturligvis altid i nødkaldet indtil vi er helt overbevist om at du er i trygge hænder.

Vi kan også selv ringe flere gange om dagen til dit nødkald –  for eksempel morgen, middag og aften –  for at forsikre os  at du har det godt. På denne måde nedsætter du risikoen for at være i en situation hvor du har fået det dårligt uden at nogen ved om det.

Derudover kan vi huske dig på medicin, daglige opgaver og aftaler og en masse andet. Du kan også ringe til os, hvis du blot har brug for en hyggesnak.

Alt dette koster kun 299 kr. /md

Når du har bestilt får du sammen med nødkaldet tilsendt et skema, hvor du kan udfylde hvilke services du ønsker (alle services er inkluderet i dit månedlige abonnement)