I samarbejde med

Deltagelse i test af Tryghedskonceptet

Bestilling af Tryghedskald

Deltagelse i test af Tryghedskonceptet

Bestilling af Tryghedskald

Velkommen til bestillingen af Tryghedskald i forbindelse med din deltagelse i testen af Tryghedskonceptet. Du er blevet udvalgt til at teste Tryghedskald, som leveres af CEKURA i samarbejde med Tryg.

Nedenfor skal vi bede dig opgive en række oplysninger, så vi kan sikre, at du kommer til at modtage lige den type opkald, og med det indhold, som du ønsker.

Du skal nedenfor afgive dine kontaktoplysninger og samtykke til at CEKURA må opbevare dine persondata i forbindelse med pilottesten af Tryghedskonceptet.

Du vil snarest efter udfyldelse af nedenstående formular modtage en mail med yderligere information om bestilling af dine Tryghedskald, da vi har behov for lidt flere information fra dig, for at kunne give dig den bedst mulige service.

Husk at besvare den email, som vi sender dig her fra CEKURA.

Har du spørgsmål til udfyldelse af formularen nedenfor, eller til selve Tryghedskaldet, er du meget velkommen til at kontakte CEKURAs Tryghedscenter på telefon: 32 31 60 50.

Vi ser frem til samarbejdet!

Med venlig hilsen
CEKURA

Afgiv samtykke til behandling af dine oplysninger

Vi gør opmærksom på, at du her giver samtykke til, at CEKURA A/S må behandle dine oplysninger i anledning af din deltagelse i pilottesten af Tryghedskonceptet, som er tilblevet i et samarbejde mellem Tryg A/S, ContinYou AS og CEKURA A/S. Parterne er selvstændige dataansvarlige, og indhenter hver især samtykke fra dig. Bemærk derfor, at det nedenstående samtykke udelukkende er givet til CEKURA A/S.

Hent samtykkeerklæring

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke hos CEKURA A/S. Det gør du ved at skrive til tryghed@cekura.dk. Dine personoplysninger vil udelukkende blive brugt i forbindelse med pilottesten.