EmporiaSMART.5 – Brugervenlig Smartphone

Den nyeste smartphone fra Emporia – emporia Smart S5 –  er seneste skud på stammen fra Emporia, enkelt og smart på én gang – bl.a. med sit unikke nye ”smart cover” – og fantastiske kamera. Der er mulighed for videokald – nem opladning via bordladeren – samt adgang til diverse apps som enhver anden smartphone.

Der er indbygget en sikkerhedsknap, hvor du med ét tryk kan tilkalde hjælp fra vagtcentral, venner eller familie. Det betyder at man kan færdes mere trygt alle steder.

Det er en brugervenlig senior smartphone med store og tydelige menuer samt store ikoner. Det geniale smart cover er med sine fire ”vinduer” en nem og enkel mulighed for simpel brug.

Et smart cover, der kan åbnes og lukkes, medfølger. Med coveret åbent fungerer S5 som enhver anden smartphone, og den store 5,5 touchskærm er let at bruge og navigere i – du kan selvfølgelig selv vælge dine apps – men der er allerede præinstalleret apps som DR Nyheder, DR Radio, Facebook, Messenger, MobilePay, TV2 Vejret, Min Sundhed.

Med smart-coveret lukket kan du stadig foretage eller besvare opkald og du kan tilpasse det til at bruge dine foretrukne eller mest brugte funktioner så de er nemme og tilgængelige uden at skulle åbne coveret hver gang.

Pris kun kr. 1.899,- inkl. moms