Om CEKURA

CEKURA er fremtiden inden for tryghed, service og sikkerhed
til alle borgere i Danmark.

Vi tilbyder services og produkter, som er nødvendige for,
at borgere i Danmark kan føle sig trygge og sikre overalt
døgnet rundt – året rundt – noget vi mener er en ret for alle.

Alt vort udstyr er af den nyeste og bedste kvalitet,
og er altid gennemtestet og klar til brug inden afsendelse til dig.

 • Hurtig hjælp – døgnet rundt

  Hvis du er kommet til skade og har brug for lægevagten eller en ambulance, trykker du blot på dit tryghedskald – og CEKURA vil sørge for at hjælpen kommer frem til dig.

 • Tryghedskald til udendørs brug - med GPS

  Med Tryghedsalarmen er du altid dækket når du er på farten. Hvis uheldet skulle ske og du har brug for hjælp, kan CEKURA sende den rette hjælp til rette sted.

 • Samtaler ved utryghed, angst og depression

  Hvis du er nedtrykt har angst eller føler dig ensom og har brug for at tale med et andet menneske for at få tryghed, kan du altid bruge dit tryghedsalarm eller ringe ind til os – vi sidder klar til at tale med dig døgnet rundt.

CEKURA A/S

Her kan du læse mere om hvem vi er.

CEKURA er en dansk virksomhed og er uden sammenligning fremtiden indenfor ældresikkerhed, ældreservice og tryghed for alle.

Vi tilbyder den service og de produkter, som er nødvendige for, at borgere i Danmark kan føle sig trygge og sikre – både i eget hjem og udenfor døgnet rundt – året rundt. Noget vi mener er en ret for alle i samfundet.

Vi leverer det nyeste og bedste udstyr på markedet, som er gennemtestet til mindste detalje. Et produkt, som gør at du kan føle dig tryg både indenfor i hjemmet, samt udenfor.

Hos CEKURA hjælper vi dig til en mere sikker og tryg hverdag, så du kan fungere på bedst mulige måde. CEKURA tilbyder en service som bygger på tillid, erfaring og empati.

CEKURA Tryghedscenter

Her kan du læse mere om CEKURA Tryghedscenter og hvornår du kommer i kontakt med os.

Tryghedscentret er os du møder i din daglige kontakt med CEKURA. Her lærer du os hurtigt at kende og vi lærer dig at kende, så vi kan give dig den bedst mulige service, som er tilpasset dig og dine behov for hjælp, tryghed og omsorg.

Det er os i Tryghedscentret som besvarer opkaldet fra dig. Det er os som besvarer din e-mail, hvis du har skrevet til os. Det er også os som besvarer og behandler dit opkald fra din Tryghedsalarm og finder den bedst mulige hjælp til dig i den situation du nu kan være havnet i.
Det uanset, om vi skal have hjælpen ud til dig i form af vagtlægen, hvis du har brug for din hjemmeplejer, brug for en ambulance, eller hvis du blot har brug for tryghed og brug for at tale med et andet menneske i en svær situation.

Det er også os i CEKURA Tryghedscenter, som ringer til dig for at høre hvordan du har det, om du har sovet godt – og minder dig om at tage din medicin.

Med tillid, erfaring og empati handler vi altid hurtigt og professionelt når vi besvarer dit opkald – og vi sidder klar døgnet rundt – året rundt til at modtage dig.

Løfteservice

CEKURA Løfteservice og Transport består af professionelle og
uddannede medarbejdere. Vi medbringer førstehjælps-
og genoplivningsudstyr. AED, løftepude og lidt til løft. Vi er fremme
indenfor 30 min. og vi er parate, hvor du ikke har andre muligheder.

Med dette unikke tillæg til dit abonnement, er du sikker på altid at
kunne få hurtig hjælp af professionelle hvis du er faldet, har brug for
hjælp til at blive kørt til lægen.

 • Hurtig hjælp – døgnet rundt

  Hvis du er faldet eller kommet til skade og har brug for hjælp til at komme op igen eller blive kørt til lægen eller hospitalet, rykker vores LØFTESERVICE ud og er fremme indenfor 30 min.

 • SÅ NEMT ER DET

  Som ekstra forsikring og tryghed. kan du nemt og hurtigt blive tilmeldt vores tillægsservice, så du altid er sikker på hurtigt at kunne blive hjulpet op, hvis du er faldet. Aftalen træder i kraft så snart du ønsker det.

 • HVILKE KOMMUNER ER MED I AFTALEN

  Vores LØFTESERVICE rykker ud i følgende kommuner i Hovedstadområdet: Dragør, Tårnby, København, Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Tårnbæk, Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Rødovre, Hvidovre, Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Glostrup, Brøndby og Albertslund. 

CEKURA hjælper alle

Læs mere omkring nogle af de mange kundesegmenter CEKURA dagligt hjælper og er i kontakt med.

Ældre
Vi har alle ønsket om at føle os trygge i vores eget hjem – og have mulighed for at bevæge os rundt, som vi ønsker og har helbred til. Er du bange og utryg når du er hjemme, og ikke tør gå nogen steder, fordi du ønsker at være i nærheden af telefonen?

Med en Tryghedsalarm fra CEKURA behøver du ikke længere føle dig utryg og bange for at bevæge dig rundt i hjemmet, ude i haven, eller en tur til købmanden. Med Tryghedsalarmen fra CEKURA er hjælpen kun et enkelt tryk væk når du har behov for hjælp, hvis du er faldet og ikke selv kan komme op igen eller hvis du har brug for hjælp og støtte til at komme på wc og klare den personlige hygiejne.

Vi hos CEKURA er klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Med kun et enkelt tryk på din Tryghedsalarm og du er i forbindelse med os med det samme – og vi sørger for at sende den rette hjælp ud til dig. Det kan være din hjemmehjælp eller vagtlægen, eller hvis du har behov for hjælp til at komme i kontakt med dine pårørende.

Bevægelseshæmmede
Som bevægelseshæmmet har man ikke altid mulighed for at handle i akutte situationer. Det kan være hvis du er faldet eller har brug for hjælp til personlig hygiejne. Det samme gælder for de daglige barrierer vi møder i samfundet. Måske er du sengeliggende og har behov for hjælp til de basale ting, så som at komme i og ud af sengen.

Med en Tryghedsalarm fra CEKURA skal du ikke bekymre dig om, hvordan du får hjælp. Ved et enkelt tryk kommer du i forbindelse med os og vi sætter hjælpen i gang med det samme. Det kan for eksempel være, at du har brug for din hjemmehjælper, eller det er vagtlægen som du har behov for hjælp fra.
CEKURA vil også være behjælpelig med at kontakte dine pårørende, hvis det er det du ønsker.

Med en Tryghedsalarm fra CEKURA er hjælpen lige rundt om hjørnet. Det kræver kun et enkelt tryk på din Tryghedsalarm – og du får med det samme forbindelse til vores dygtige og erfarne medarbejdere, som sidder parate til at hjælpe dig døgnet rundt.

Kroniske syge
Med en kronisk sygdom har man ikke altid kræfter til at handle på akutte situationer – og den kan være forbundet med store udfordringer. For eksempel kan stærke smerter, anfald og tab af funktionalitet være med til at gøre dig ængstelig og utryg i hverdagen.

Med en Tryghedsalarm fra CEKURA er hjælpen altid i nærheden og med et enkelt tryk kommer du med det samme i forbindelse med vores erfarne medarbejdere, som sidder parate til at hjælpe dig døgnet rundt, hvis du har behov for det.

Der er mange ting i dagligdagen man skal huske, når man har en kronisk sygdom – Lægebesøg, undersøgelser, eller bare det at huske den daglige medicin. Her kan CEKURA hjælpe dig ved at ringe til dig dagligt og hjælpe dig med at huske alt det du skal.

Psykisk sårbare
Når ensomheden trænger sig på og det kan være svært at komme igennem dagligdagen, fordi der er for mange forhindringer i vejen, så ved vi, at det er godt at have nogen at tale med, nogen som vil lytte, nogen som lige giver det ”lille spark” og den tiltrængte omsorg.

Intet kan erstatte den menneskelige kontakt, når tingene bliver svære – og med et Tryghedskald fra CEKURA, er hjælpen og omsorgen kun få sekunder væk. Vi har gjort det nemt og trygt at etablere kontakten mellem dig og CEKURA, det uanset om du er hjemme eller på farten. Med en Tryghedsalarm er kontakten kun et enkelt tryk væk hele døgnet – året rundt.

Vores erfarne medarbejdere sidder altid klar ved telefonerne, hvis du kommer ud for noget uventet, eller hvis du har det svært og brug for nogen at tale med.

Vores kunder

Det siger kunderne…

Mette, 38 år – Aarhus

”Jeg bruger overfaldsalarmen fra CEKURA fordi det giver mig tryghed, når jeg bevæger mig ud om aftenen.

Jeg arbejder som sygeplejerske og har skiftende arbejdstid, og betyder, at jeg skal på arbejde og hjem igen på forskellige tidspunkter af døgnet – også sent om aftenen. Jeg har været ude for en ubehagelig situation, hvor en fremmed mand var meget nærgående, da jeg var på vej hjem i toget. Jeg kunne ikke nå at tage min telefon frem og ringe efter politiet. Heldigvis skete der ikke noget, men episoden sad så dybt i mig, at jeg efterfølgende havde det dårligt med at bevæge mig ud om aftenen.

Med CEKURA har jeg fundet en løsning, der igen gør mig tryg ved at være udendørs om aftenen. Det, jeg særligt kan lide ved CEKURA, er, at jeg blot skal trykke på nødkaldet én gang, så kan de i vagtcentralen med det samme se min position samt høre, hvad der sker. Når de tilkalder hjæp, vil de kunne pejle hjælpen direkte til min position. Det er yderst vigtigt, da jeg i en nødsituation ikke vil være i stand til at forklare, hvor jeg er for slet ikke at tale om at finde min telefon frem og indtaste et nummer.
Jeg vil kraftigt anbefale CEKURA som overfaldsalarm, for det vil give dig tryghed og mulighed for at få hurtig hjælp døgnet rundt.”

Svend-Aage, 69 år – Sønderjylland

”Jeg er ny kunde hos CEKURA og har nyligt været igennem en hjerteoperation, så mine børn synes jeg skulle have noget tryghed med et nødkald. Derfor søgte vi frem og tilbage på internettet og faldt over CEKURA.

Valget faldt på dem, fordi de har de services, som jeg havde brug for. Min datter kontaktede CEKURA med det samme og alt blev ordnet over telefonen – og allerede dagen efter modtog jeg min Tryghedsalarm med posten og en masse information. Det imponerede mig meget, at alt virkede med det samme, så vi testede alarmen, så jeg kunne blive tryg ved at bruge den.

Den tryghed at jeg har nødkaldet og bare kan trykke for at få hjælp eller hvis jeg har brug for at tale med nogen. CEKURA kan også ringe til mine børn for mig hvis jeg har behov for hjælp til dette. Og det har været nødvendigt et par gange at få hjælp af CEKURA, fordi jeg ikke har været i stand til selv at overskue det. Så har jeg blot trykket mit nødkald og de rare medarbejdere hos CEKURA har så ringet op til min datter og svigersøn for mig. Det er en uovertruffen service.

Jeg har en aftale med CEKURA at de ringer til mig hver dag på et fast tidspunkt for at høre hvordan jeg har det og minder mig om at tage min medicin. Det er jeg rigtig glad for. Det samme er mine børn, for så ved de også, at nogen holder øje med mig.
Det er altid rart lige at tale med CEKURA og jeg tror snart jeg har talt med dem alle sammen derinde og de er nogle enormt rare og empatiske mennesker.”

Lars, 27 år – Odense

”Jeg kan kraftigt anbefale en Tryghedsalarm fra CEKURA. Når jeg har behov for hjælp og støtte er CEKURA der altid for mig – og det er til en meget billig pris, hvor alle kan være med. Jeg er diagnosticeret med PTSD og dermed meget psykisk sårbar. Har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Selvom jeg blot er 27 år, så er det til tider meget svært for mig.

Her har jeg CEKURA som virkelig støtter og motiverer mig og hjælper mig med selv de mest basale ting. Som f.eks. at jeg skal huske at få noget at spise og lige huske at ringe til min kæreste. Jeg vil faktisk sige at CEKURA har en stor del af æren for at mit forhold til min kæreste stadig er godt.

De hjælper mig virkelig rigtig meget og jeg vil til alle med sårbare følelser anbefale en Tryghedsalarm fra CEKURA. De er helt fantastiske at få en sludder med. Det gør godt for sjælen.

Der går ikke længe før man føler man kender medarbejderne hos CEKURA – og man mærker at de kender mig og ved lige præcis hvad det handler om når jeg kommer igennem til dem. Folkene hos CEKURA er man på fornavn med hele vejen igennem og de er vildt empatiske og ved lige hvordan de kan få roen til at falde over mig, så jeg slapper af og får tingene på plads i mit hoved. CEKURA bekymrer sig om mig og motiverer mig.

Man får følelsen af at de virkelig hjælper og kender mig. Det er venner for livet – også når ensomheden er størst.”

Lise-Lotte, 72 år – Ringkøbing

“Jeg har været medlem af CEKURA i et par år og er rigtig glad for den service og hjælpsomhed jeg møder hver eneste gang jeg trykker på min alarm. Jeg møder søde og imødekommende medarbejdere som altid er parate til at hjælpe mig.

Jeg er 72 og har fået to nye hofter, så jeg har brug for noget hjælp. Jeg har dagligt besøg af hjemmeplejen til at hjælpe mig både med personlig pleje og daglige gøremål, og har et par dejlige børn som er gode til at komme forbi mig. Jeg er meget svagtseende og mistede
min mand for et år siden, så det har været en hård tid for mig.

Jeg har ikke tidligere været vant til at være alene og skulle klare mig selv. Jeg nåede at være gift med min mand i over 50 år, så det er svært at være alene.

Heldigvis hjælper CEKURA mig med at få fat på min datter hvis jeg har brug for hende. Jeg trykker blot på min alarmsender og kommer igennem til CEKURA med det samme og vi taler om problemet. Så ringer CEKURA op til min datter for mig. CEKURA hjælper mig også hvis jeg har brug for kontakt til min hjemmehjælper, så ringer de til kommunen for mig, så de kan komme og hjælpe mig. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden dem.

CEKURA har fået mine helbredsoplysninger, så de lige præcis ved hvordan de bedst kan hjælpe mig når jeg har brug for det. Det gør også at jeg ikke skal bruge tid på at præsentere mig når jeg kommer igennem til dem. De ved det er mig og jeg føler de kender mig rigtig godt. Det er så betryggende. Ikke bare for mig, men bestemt også for mine børn.”