50.000 ældre er svært ensomme

Men der kan gøres noget allerede nu

Jørgen er ikke alene om at være ensom. Faktisk er der 50.000 ældre over 65 år der er så ensomme, at der kan gå dage, uger og endda måneder, hvor man slet ikke taler med et andet menneske.

Det er i dette tilfælde at man taler om at være svært ensom.

Ensomhed er skyld i angst, depression, men øger også risikoen for at falde.

Vi har været med til at bekæmpe ensomheden – og særligt i disse tider er der mange der bruger vores samtaleservice, til flere gange om dagen at tale med et empatisk og lyttende menneske – om alt, mellem himmel og jord.
Vores service har for mange afhjulpet ensomheden og hjulpet til et mere aktivt liv.

Man tilmelder sig servicen ved at ringe til os på 32 31 60 50, hvorefter vi aftaler hvor mange gange vi skal ringe sammen samt hvornår på dagen.

  • Daglige samtaler - gerne flere gange om dagen

  • Vi snakker om alt mellem himmel og jord

  • Vi aftaler også hvad vi skal gøre, hvis du ikke tager telefonen

  • Fast pris, kr. 149,-/md (Normalpris kr. 299,-/md)

Mindre ensomhed

Med daglige samtaler mærker vores brugere i meget mindre grad følelsen af ensomhed. Dette har både været med til at reducere angst, men også givet en større livsglæde.

Bedre ernæring

30% af vores brugere fortæller at de med vores service også har fået en bedre ernæringsstatus. Manglende appetit og ensomhed går nemlig ofte hånd i hånd.

… meget andet

Som noget nyt kan vi som en del af servicen også påminde dig om medicin og alt andet, som er vigtigt for dig. Og der er naturligvis altid god tid til en snak, når vi ringer. 

Empatiske medarbejdere

Vores tryghedscenter er døgnet rundt bemandet med tryghedsrådgivere, der med tillid og empati hjælper til med at gøre hverdagen lidt mere farverig i denne svære tid. Vi har altid god tid til en snak med dig så du ikke skal føle dig ensom.

Hvis vi ikke kan få fat på dig i telefonen kan vi også på forhånd aftale, hvem vi skal ringe til, således at vi ved, at der ikke er sket dig noget.