Til jer, der arbejder i højden, arbejder alene, arbejder med maskiner eller med mennesker og som gerne vil være trygge ved at hjælpen kan tilkaldes hurtigt og automatisk, hvis en uforudset situation skulle opstå.

Her kan du se nogle af dem, der bruger os
til at skabe mere sikkerhed

CEKURA behandler mere end 266.000 henvendelser årligt

Med CEKURA får I en fleksibel og trådløs sikkerhedsalarm med døgnsupport

Med vores nye alarmløsning behøver I kun at have en enkel alarmsender på jer. Den klikkes nemt ethvert sted på tøjet – eller bæres om halsen i en snor.

Hvis en situation opstår, hvor der er behov for assistance, klikkes der på alarmen hvorefter alarmmodtageren med det samme kan se, hvem, der har aktiveret alarmen, vedkommendes position og tale med en gennem alarmen. Ved fald eller ved at hårdt skub aktiveres alarmen ligeledes automatisk

Vi har gjort det utrolig nemt for jer selv at vælge, hvem alarmen skal gå til. Det betyder at I på daglig basis har mulighed for at bestemme om alarmen skal gå til en kollega, en leder, et vagtfirma, eller andre, som skal reagere på nødsituationen.

Specieltilpassede løsninger

Om I arbejder i højden, alene eller med maskiner, kan vores sikkerhedsløsninger tilpasses jeres behov. Vi tager udgangspunkt i jeres situation og aftaler både indstillinger for alarmen samt alarmhåndteringen, således at arbejdet kan udføres i det mest trygge miljø.

Virker overalt

Alarmen har ingen begrænsning i rækkevidde og kan bruges i hele verden. Ved alarmering kan modtager tale med nødstedte og se vedkommendes position, således at det er nemmere og hurtigere at komme vedkommende til undsætning. Alarmen er naturligvis også trådløs og virker i 64 timer på en enkel opladning.

Tåler vand, støv, snavs

Med en IP-65 certifikation kan alarmen bruges i hårdt miljø. Det betyder at den kan benyttes i fugtigt eller støvfyldt miljø. Alarmen tåler vand svarende til en bruser. Alarmen tåler ligeledes stød. Højttaler og mikrofon muliggør at gennemføre en samtale i alarmen i støjfyldt miljø.

Lever op til alle krav

Alarmen lever op til alle tekniske specifikationer i forbindelse med sikkerhed. Hvis du har borgerkontakt lever alarmen også op til arbejdsstyrelssens anbefaling om at alarmudstyr ikke bør præge samværet med borgeren, fordi alarmen kan bæres diskret.

Hurtig forbindelse

Alaramen er igennem til alarmmodtager med det samme, uanset om der er tale om tryk, eller automatisk aktivering via faldsensor. Herunder fremgår information om nødstedtes geografiske position og der åbnes automatisk for tovejs-tale. Dette er med til at hjælpen er fremme hurtigst muligt.

Sikrer stabil drift 24/7

Mulighed for overvågning og håndtering af alarmer fra vores vagtcentral. Dette giver en yderst hurtig alarmhåndtering fra vores erfarene personale. Vi overvåger også alarmens tekniske funktion – herunder batteristatus, GPS-signal osv og sørger for problemfri drift døgnet rundt.

Vi leverer til hele Danmark indenfor 72 timer

– også ved specialtilpassede løsninger

Hvis I ønsker at jeres sikkerhedsalarm altid bliver besvaret hurtigt og professionelt – døgnet rundt, kan vi også tilkoble alarmen til vores vagtcentral. Her er vi specialiserede i at  handle hurtigt og effektivt på akutopståede situationer, og I får mulighed til at tilpasse vagtcentralservicen til jeres behov.

 • Vi kan besvare alarmen døgnet rundt og handler ud fra en forholdsordre, som er aftalt med jer
 • Vi kan besvare alarmen efter at den har ringet forgæves til en eller flere kollegaer og handler derefter ud fra situationen og den angivne forholdsorsre
 • På forhånd laver vi sammen med jer en detaljeret forholdsordre for, hvordan vi skal håndtere alarmen i de forskellige situationer, der måtte opstå

Mulighed for at lease eller købe alarmen

Leasing – vejledende pris

Køb – vejledende pris

 • CEKURA GO
  Kr. 91,-/md
 • Vagtcentral
  kr. 89,-/md
 • CEKURA GO
  Kr. 2.171,-
 • Vagtcentral
  kr. 89,-/md

Det er også muligt at få CEKURA GO-enheden uden tilkoblet vagtcentral. Her har I selv mulighed for at håndtere alarmen enten til medarbejdertelefon, eller til andre, som I måtte ønske.

Priserne er angivet ved køb af 1 stk.

Mulighed for at lease eller købe alarmen

Leasing – vejledende pris

 • CEKURA GO
  Kr. 91,-/md
 • Vagtcentral
  kr. 89,-/md

Køb – vejledende pris

 • CEKURA GO
  Kr. 2.171,-
 • Vagtcentral
  kr. 89,-/md

Det er også muligt at få CEKURA GO-enheden uden tilkoblet vagtcentral. Her har I selv mulighed for at håndtere alarmen enten til medarbejdertelefon, eller til andre, som I måtte ønske.

Priserne er angivet ved køb af 1 stk.

Kontakt os for flere muligheder og testperiode

Vi har en stor erfaring for at tilpasse vores løsninger til mange forskellige situationer. Kontakt os for en snak omkring jeres sikkerhedsbehov og lad os se, om vi kan hjælpe jer til mere sikkerhed.

Alle henvendelser besvares indenfor næstkommende hverdag.

Sammen øger vi sikkerheden for jeres medarbejdere.

Med venlig hilsen
CEKURA A/S

Læs mere om hvem der gør brug af CEKURA GO allerede nu:

– hold pilen henover det hvide felt øverst i højre hjørne af hvert ikon

1
1

Chaufføren
Som chauffør arbejder du ofte alene og uden kolleger omkring dig. Du kører måske lastbil, med post eller pakker – eller kører du taxa? For øjeblikkelig tilkald af hjælp i en opstået krise- eller nødsituation, hvor du måske føler dig truet, ser faren foran dig – eller du kommer ud for et uheld – er CEKURA Overfaldsalarm skabt til dig.

1
1

Vagten
Arbejder du som vagt, har du ikke altid hjælpen i nærheden. Du er måske alene når du runderer eller står foran diskoteket. Men hvem beskytter dig?

Med Danmarks billigste overfaldsalarm er hjælpen fra CEKURA kun ét tryk væk i en nødsituation, hvor du har brug for at tilkalde hjælpen hurtigt.

1
1

Byggepladsen
Når du arbejder på byggepladsen er du måske alene – og har ikke lige kolleger omkring dig til at hjælpe hvis der skulle ske dig noget. Du glider eller falder og har ikke mulighed for at råbe efter hjælp. Med en CEKURA Overfaldsalarm er det blot et tryk på knappen og vi får rekvireret den rette hjælp ud til dig med det samme.
Med CEKURA er du altid i trygge hænder.

1
1

”I højden”
Arbejder du ude i marken på en af de store vindmøller, står du på et stillads højt oppe og ligger nyt tag på og en nødsituation skulle opstå, er hjælpen nær. Du har tabt din mobiltelefon – eller har den måske slet ikke på dig. Et tryk på din overfaldsalarm fra CEKURA og vi kan med det samme hjælpe dig med den rette hjælp, så vi kan få dig i sikkerhed.

1
1

”Midt om natten”
Du er i byen med vennerne. Det er midt om natten og du vil hjem. Umuligt at få fat i en taxa og du beslutter dig for at gå. Du føler dig ikke tryg – det er mørkt. Med Danmarks billigste overfaldsalarm på dig er du i sikre hænder. Et enkelt tryg og CEKURA sender hjælp til dig med det samme. Og bare rolig – vi kan se hvor du befinder dig, så du behøver ikke engang sige noget. Vi lytter med i en eventuel nødsituation.

© Copyright - CEKURA A/S | Amagerbrogade 41, 1 | København S | Tlf: 32 31 60 50 | E-mail: mail@cekura.dk | CVR: 34046352 |