Små forglemmelser kan have alvorlige konsekvenser…

…dog vil der i mange tilfælde ikke ske noget, hvis du glemmer en enkelt tablet en gang i mellem. Men ofte har samme mennesker tendens til at glemme medicinen flere gange. Og det er her, det kan blive alvorligt.

En undersøgelse viser nemlig at hver anden  har problemer med at huske sin medicin. En ophobning af forglemmelserne resulterer i sidste ende at medicinen ikke får den ønskede virkning, med risiko for alvorlige følgevirkninger.

Glemmer du, så husker vi

– Sådan hjælper vi dig med at huske medicinen hver gang!

Hos os er det hverken en app eller en computer, der påminder dig. Tværtimod er det en af vores empatiske og højt professionelle medarbejdere, der dagligt ringer til dig. Vi mener at det vigtigste er kontakten mellem mennesker. Og så viser undersøgelser også at sandsynligheden for at glemme er langt mindre, når det er et menneske, frem for en app, der husker dig på medicinen.

Du får meget mere end blot medicinpåmindelser

– Tryghed døgnet rundt er også inkluderet – uden flere omkostninger

Med i prisen hører ligeledes et af de bedste nødkald. Nødkaldet har mikrofon, højttaler og GPS, og du kan tage det med overalt. Hvis der sker noget, trykker du bare på knappen og du er straks i kontakt med vores medarbejdere. Afhængigt af situationen kan vi tilkalde en ambulance, ringe efter pårørende eller noget helt tredje, som vi aftaler på forhånd. Medicinpåmindelserne kan ske enten gennem dit nødkald eller gennem din telefon. Alt efter hvad du ønsker!

Bestil i dag – for kun kr. 299,- /md 1

1Der betales et engangsbeløb på kr. 499,- for opkobling til vores vagtcentral.
Hvis du ønsker nødkaldet sammen med dit abonnement leveres det gratis – dog mod et depositum på kr. 750,-

© Copyright - CEKURA A/S | Amagerbrogade 41, 1 | København S | Tlf: 32 31 60 50 | E-mail: mail@cekura.dk | CVR: 34046352 |