SÅDAN BLIVER DU 100% TRYG I EGET HJEM

– alarmering ved fald, ulykker eller ved ubudne gæster

Sådan bliver du 100% tryg i dit eget hjem

Der er ét meget vigtigt og overset problem med de fleste alarmsystemer i dag: De giver dig ikke personlig sikkerhed.

De fleste alarmer sikrer dit hjem mod indbrud, men de giver dig ikke en personlig sikring, hvis noget skulle ske med dig.

Det kan være at du falder mens du er alene i hjemmet, eller at du blot får det dårligt og skal tilkalde hjælp men ikke har telefonen i nærheden.

Med vores alarm får du derfor hjælp, hvis noget skulle ske med dig!

Vores brugere fortæller os at deres pårørende også føler sig mere trygge ved at vide, at hjælpen kun er ét tryk væk.

Sådan sørger vi for at du får hjælp hvis noget skulle ske

Hos os får du en personlig sikkerhedsalarm, hvor du med et enkel tryk enten på alarmen eller på det medfølgende armbånd straks er i forbindelse med vores døgnbemandede vagtcentral. Her kan vi tale med dig og ved behov sende hjælp. Du kan også vælge at lade tryghedsalarmen gå til en eller flere pårørendes telefoner, som ligeledes vil kunne tale med dig i tryghedsalarmen. Det kan være dine naboer, familie eller andre pårørende.

Her er den personlige alarm god at have:

 • Hvis du falder i hjemmet
 • Hvis du får uønskede gæster (eller er udsat for forsøg på tricktyveri)
 • Hvis du af andre årsager får behov for akut hjælp
 • Hvis du føler dig utryg ved at være alene hjemme

Virker også ude!

Vær tryg overalt

Det er ikke kun i dit hjem at du kan føle dig tryg. Alarmen virker faktisk overalt. Og hvis du falder eller på andre måder får behov for hjælp når du er ude, skal du blot trykke på alarmen. Så kan vi eller dine valgte pårørende se, hvor du befinder dig og tale med dig.

På denne måde kan vi finde frem til dig, selv om du ikke er i stand til at forklare præcis hvor du er.

Alt dette gør det mere trygt at være ude – især i vintermånederne, hvor risikoen for at falde er større fordi det er mørkt og glat.

CEKURA behandler mere end 266.000 henvendelser årligt

Alle med rettidig omhu

Sådan kommer du i gang med at blive tryg

Når du bestiller tryghedsalarmen får du også et armbånd med. Armbåndet holder strøm i 5 år, så du skal ikke tænke på opladning. Så længe du er hjemme kan du nøjes med kun at have armbåndet på. Hvis du skal ud, skal du tage den firkantede lille GPS-enhed med dig. Den sørger for at du kan være overalt og føle dig tryg. GPS-enheden kan holde strøm i hele 48 timer, når du er ude.

Lige efter at du har bestilt din tryghedsalarm får du et skema på mail eller med posten. Her skal du udfylde telefonnumre på evt. kontaktpersoner som vi skal ringe til hvis du trykker på din alarm. Dette kan være alt fra naboer, familie, venner osv. Hvis der er tale om en akut og livstruende situation vil vi kontakte 112.

Din tryghedsalarm bliver leveret på 1 til 2 hverdage. Den er klar til brug og den skal hverken have Wifi eller telefonforbindelse.

Pris

 • Bærbar alarm
  Depositum kr. 750,-
 • Armbånd med nødtryk
  kr. 299,-
 • Oprettelse
  kr. 299,-
  Tilpasning af service til dine behov, oprettelse af kontaktpersoner samt detaljeret sundhedsprofil
 • I alt engangsbetaling
  kr. 1.348,-

Derefter fra kun 119 kr./md for at du altid kan få hjælp fra vagtcentralen døgnet rundt

Vi er der altid til at hjælpe dig

Uanset om det drejer sig om en nødsituation eller om du blot har spørgsmål om din tryghedsalarm, sidder vores yderst dedikerede medarbejdere altid klar til at hjælpe – døgnet rundt.

Vi behandler ikke vores brugere som “et nummer i køen”, men bruger tid på hver enkel af vores brugere, således at du eller dine pårørende føler jer trygge ved at vide, at vi altid er der til at hjælpe jer døgnet rundt.

Hvis du har spørgsmål til os før eller efter din bestilling eller hvis du blot ønsker at vide lidt mere om vores tryghedsalarmer og services er du altid velkommen til at ringe til os på 32 31 60 50.

Her kan du også fortælle om din situation, så vi kan finde en tryghedsløsning, der vil give dig mest mulig tryghed.

© Copyright - CEKURA A/S | Amagerbrogade 41, 1 | København S | Tlf: 32 31 60 50 | E-mail: mail@cekura.dk | CVR: 34046352 |