Chat with us, powered by LiveChat

MIN TRYGHED er til dig, som vil have adgang til tryghed døgnet rundt, men forventer et minimalt behov. Den er perfekt til dig, som ønsker trygheden som en forsikring, enten når du er hjemme eller på farten, eller i tilfælde af et akut opstået problem hvor du har behov for vores Tryghedsservice. Denne Tryghedspakke er perfekt som supplement til din mobiltelefons alarmfunktion eller dit CEKURA watch (GPS ur).

BASIS TRYGHED er til dig, som ønsker adgang til tryghed døgnet rundt. Med Basis Tryghed har du, ligesom Min Tryghed altid adgang til vores Tryghedsservice og kan få hjælp på alle tider af døgnet, året rundt. Denne Tryghedspakke er perfekt til dig som har en forventning om et lavt, men regelmæssigt brug af vores Tryghedsservice. Yderst populær for vores Tryghedsalarmer, både til hjemmet og på farten.

UDVIDET TRYGHED er til dig, som ønsker tryghed døgnet rundt. Med udvidet tryghed har du, ligesom Basis Tryghed altid adgang til vores Tryghedsservices og kan få hjælp på alle tider af døgnet, året rundt. Denne Tryghedspakke er perfekt til dig, som har en forventning om et middel og regelmæssigt brug af vores Tryghedsservice og som evt. godt vil have fuld mulighed for tilkøb af vores tillægsservices, såsom Tryghedssamtaler og Løfteservice.

LØFTESERVICE består af profesionelle og uddannede medarbejdere. Ved udkørsel medbringes førstehjælps- og genoplivningsudstyr, AED, løftepude og lift til løft. Vi er fremme indenfor 30 min. Med dette unikke tillæg til dit abonnement, er du sikker på altid at kunne få hurtig hjælp af professionelle hvis du er faldet, har brug for hjælp eller at blive kørt til lægen. Se hvilke kommuner vi tilbyder denne service til her.

FULD TRYGHED er til dig, som ønsker ubegrænset adgang til tryghed døgnet rundt og som også ønsker muligheden for at bruge vores Tryghedscenter fuldt ud. Denne Tryghedspakke indeholder alle vores Tryghedsservices: Tryghedssamtaler, påmindelser pr. telefon eller tekstbesked og Tryghedsopkald. Denne Tryghedspakke er derfor perfekt, hvis du ofte har behov for hjælp og ser alle vores forskellige typer Tryghedsservices som værdifulde for din dagligdag. Samtidig får du muligheden for at tilkøbe vores tillægsservice Løfteservice til den billigste pris.

LØFTESERVICE består af profesionelle og uddannede medarbejdere. Ved udkørsel medbringes førstehjælps- og genoplivningsudstyr, AED, løftepude og lift til løft. Vi er fremme indenfor 30 min. Med dette unikke tillæg til dit abonnement, er du sikker på altid at kunne få hurtig hjælp af professionelle hvis du er faldet, har brug for hjælp eller at blive kørt til lægen. Se hvilke kommuner vi tilbyder denne service til her.

TRYGHEDSSAMTALER er til dig, som har behov for at kunne komme i kontakt med vores Tryghedscenter døgnet rundt. Det kan være, hvis du føler dig trist eller ensom og har behov for en at tale med. Hvis du har brug for støtte og vejledning i dagligdagen. Du kan også bruge os, hvis du føler dig trist til mode og har behov at tale med et andet menneske. Vi er klar ved telefonerne døgnet rundt.

TRYGHEDSOPKALD er til dig, som har behov for at vi ringer til dig om morgenen og spørger om du har sovet godt, ønsker dig en god weekend. Eller hvis du har behov for at vi ringer på faste tidspunkter for at høre, om du har det godt og hvad du skal lave i dag. Måske du er utryg om aftenen og har behov for at vi ringer til dig for at høre, om alt er okay og ønsker dig en god nat.

PÅMINDELSER er til dig, som har behov for at vi ringer til dig, for at minde dig om at tage din medicin. Det gør vi gerne flere gange dagligt. Det kan også være hvis du har en tid hos lægen, skal til undersøgelse på hospitalet, eller blot til frisøren, så ringer husker vi det for dig og ringer på dagen og minder dig om tiden, så du ikke går glip af en aftale.

BATTERIVARSLINGER er til dig, som har behov for at vi ringer til dig, for at minde dig om, at din Tryghedsalarm trænger til at blive opladet, eller få skiftet batteri. Det er helt op til dig, om du ønsker vi skal ringe til dig, eller sende dig en sms med påmindelsen. Ved at vi holder øje med batteriniveauet i din alarm, så er du sikker på at din Tryghedsalarm altid virker.

* kr. 99,- pr. ekstra alarm (test og fejl tryk medregnes ikke som en alarm)

** kr. 799,- for første udkørsel pr. kvartal, herefter 1.199,- kr. pr. udkørsel

Oprettelsesgebyr kan forekomme ved opstart af Tryghedsabonnement – for mere information venligst se under hvert enkelt produkt

© Copyright - CEKURA A/S | Amagerbrogade 41, 1 | 2300 København S | Tlf: 32 31 60 50 | E-mail: mail@cekura.dk | CVR: 34046352