Tryghedskonceptet – en vej til mere tryghed for seniorer

Tryghedskonceptet er navnet på et helt nyt projekt, der har til formål at øge følelsen af trygheden hos seniorer. Det er udviklet i samarbejde med Tryg, Cekura og Continyou, hvor vi bidrager med vores vagtcentral. Og det er netop vagtcentralen, der er helt unik hos os. Udover en meget fleksibel og nem måde at vælge på, om vagtcentralen skal være forvagt eller bagvagt, yder vi nemlig også en individuel tryghedssamtale til hver borger, hvor vi tager udgangspunkt i borgerens situation og dagligt ringer op for at tale om stort og småt.

Der er mange seniorer der føler sig utrygge. Det er både uvisheden for, om man får hjælp hvis man skulle falde, men også blot utrygheden ved at være alene i længere tid.

Vi går ind i dette projekt fordi vi af erfaring ved, at daglige tryghedssamtaler er med til at øge følelsen af tryghed og vi ønsker at flere skal have mulighed for at føle sig mere trygge.

Tryghedskonceptet består af tre elementer, hvor vi ser på, hvordan det giver mere tryghed.

Se øvelserne længere nede eller tilmeld dig vores nyhedsmail, hvor du både får tilsendt øvelserne på PDF, samt mange andre spændende tips til sundhed, glæde og velvære.